Booking generelt

Generelt

 

Du booker baner indendørs og udendørs via klubbens online booking og betalingssystem ( klik på ikon i øverste højre hjørne Online booking og betaling), som du logger dig ind på via dit medlemsnummer og pinkode. Du klikker på banebooking i topmenuen, og finder den dato og spilletidspunkt og den ønskede bane.  Booker du med en gæst skal du betale kr. 60,- pr time. Du kan som udgangspunkt kun booke en bane ad gangen og højst en uge frem (på nær platinkort indendørs)

 

Sommersæson

 

Sommersæsonen går fra slutningen af april måned til midten af september måned. Klubben råder over 14 grusbaner og 3 minitennis baner og en slå mur. Med dit sommermedlemskab eller helårsmedlemskab kan du gratis reservere banerne udendørs – en banetime ad gangen og højst en uge frem. Ønsker du i sommersæsonen at spille indendørs, booker du også banen og betaler online for banetimen.

 

Vintersæsonen

 

Vintersæsonen går fra midten af september måned til slutningen af april måned. Klubben  råder over 4 indendørs baner med plexipave/hardcourt underlag. Med dit vintermedlemskab eller helårsmedlemskab har du mulighed for at tilkøbe og reservere en løs banetime indendørs. Timeprisen afhænger af spilledag og spilletidspunkt.