Ida Marie på Klub træningslejr til Ystad

Super trænings lejr i Ystad
Efter 3 dejlige tennisdage sidder jeg nu træt og tænker på de gode oplevelser jeg har fået sammen med Fiona, Sarafina, Nikolaj, Marcus, Emil og Jens på tennis lejr i Ystad (9 til 13 år), hvor vi havde hytter lige ud til vandet, så vi kunne bare gå der hen lige så meget vi havde lyst til … i pauserne.
Vi ankom til tennisbanerne ved frokost tid onsdag og var retur i Birkerød fredag aften. Efter lidt mad gik vi straks i gang med at spille. Vi løb hver morgen kl. 8.30 ned til stranden og lidt længere. Når vi kom tilbage spiste vi morgenmad. Herefter spillede vi tennis til kl. 17, kun afbrudt af 2 timers frokost pause.
Torsdagsaften stod spillerne for aftensmaden – tortillapandekager – hvilket var en stor succes.
På turen havde vi en leg med hjerter. Det gik ud på at vi var to hold, et drengehold og et pigehold. Vi skulle alle dage prøve at være gode og ikke brokke os, samt rose hinanden hvis vi gjorde noget godt. Vi lavede også nogle lege med hjerteklistermærker – der var f.eks. 8 hjerteklistermærker vi skulle finde, eller lege gæt og grimasser. Dem der havde fået flest klistermærker til sidst ville få en præmie. Det endte med at det stod lige, så vi fik alle præmien. Præmien var – et halvt kilo slik til hver!!! Det hele var super sjovt. Trænerne John og Thomas var rigtig rigtig rigtig gode og sjove!!!