Nyhedsbreve

Kære tennismedlemmer

Som noget nyt indfører vi et ”NYHEDSBREV for Birkerød TK”, der kommer 3-4 gange om året i stedet for offentliggørelse af bestyrelsesmødereferaterne. Baggrunden for denne beslutning er, at vi i Nyhedsbrevet kan medtage de forhold, der særligt interesserer medlemmerne og måske gøre det mere detaljeret og ikke kede medlemmerne med de mere personorienterede/tekniske/praktiske forhold og hvor vi ved formuleringen af referaterne altid skal have fokus på, at det vi skriver skal afpasses til, at personfølsomme oplysninger undgås og at referaterne også læses af de andre (elite) klubber. Og der kan ind i mellem være behov for i et referat at være detaljeret , for at kunne huske det passerede måneder senere og hvor den stærke detaljeringsgrad ikke altid er egnet til offentliggørelse. Man skal tænke på, at bestyrelsen har tavshedspligt mht  det, der foregår på møderne og som ikke går ud via referatet. Det var i øvrigt fornemmelsen hos flere bestyrelsesmedlemmer, at det primært var andre klubber, der læste referaterne! Og det er få andre klubber, der offentliggør bestyrelsesmødereferater. Nu prøver vi Nyhedsbrevet og ser, hvordan det fungerer.

Formand Jesper Tvermoes

Nyhedsbrev Marts 2014