Indmeldelsesguide

 

Du står selv for indmeldelsen, som foregår elektronisk på http://btsk.halbooking.dk/proc_intro.asp. Klik på topmenu punkt NYT MEDLEM/OPRET BRUGERPROFIL og udfyld formularen. Det er specielt vigtigt at du opgiver din e-mail adresse, da det meste af kommunikationen foregår den vej igennem.  Skulle du senere få ny e-mail eller nyt mobilnummer, går du også selv ind i systemet og ændrer i din bruger profil.

 

Når du har oprettet dig som bruger, skal du meldes ind i klubben. Tryk på topmenu punktet MEDLEMSKABER, og her vælger du  det medlemsskab som passer dig/din familie bedst og betaler så online med dankort. Husk at skrive din pinkode og dit medlems nummer ned. Skulle du miste din pinkode, eller ikke kan  huske dit medlems nummer, så kontakt kontoret på kontor@btsk.dk, så hjælper vi dig.

 

Hvis du ønsker familiemedlemskab, skal du først oprette alle de familiemedlemmer der skal meldes ind i klubben. Dernæst betaler du så for et hovedfamiliemedlemskab online med dankort. Herefter kontakter du kontor@btsk.dk og beder om at få oprettet de resterende familiemedlemskaber. Husk at familiemedlemskaber gælder for familier med samme bopælsadresse og for børn under 18 år.

 

Bemærk at der opkræves et engangs  indmeldelsesgebyr for alle nye medlemmer. 100 kr. for junior og 200 kr. for senior/pensionist