Indmeldelsesguide

Indmeldelse som nyt medlem:

Du står selv for indmeldelsen, som foregår elektronisk i vort Halbookingsystem.

Klik her og udfyld formularen. Det er specielt vigtigt at du opgiver din korrekte e-mail adresse, da det meste af kommunikationen foregår den vej igennem.  Skulle du senere få ny e-mail eller nyt mobilnummer, skal du også selv ind i systemet på din egen medlemsside og ændre i dine data.

Når du har oprettet dig som bruger, skal du meldes ind i klubben. Tryk på topmenu punktet MEDLEMSKABER, og her vælger du  det medlemsskab som passer dig/din familie bedst og betale så online med dankort. Husk at skrive din pinkode og dit medlems nummer ned. Skulle du miste din pinkode, eller ikke kan  huske dit medlems nummer, så kontakt kontoret på kontor@btsk.dk, så hjælper vi dig.

Familiemedlemsskab:

Hvis du ønsker familiemedlemskab, skal du først oprette en brugerprofil for  hvert familiemedlem, der skal meldes ind i klubben, klik her. Dernæst skal hovedmedlemmet i familien betale for familiemedlemskabet online med dankort. Herefter kontakter du kontor@btsk.dk og beder om at få oprettet de resterende medlemmer i familien, der hører til familiemedlemsskabet. Husk at familiemedlemskaber gælder for familier med samme bopælsadresse og for børn under 18 år.

Bemærk at der opkræves et engangs  indmeldelsesgebyr for alle nye medlemmer. 100 kr. for junior og 200 kr. for senior/pensionist