Medlemskab

Ønsker du at spille tennis, booke baner, gå til træning eller tilmelde dig andre af klubbens sociale aktiviteter, kræver dette medlemskab at Birkerød TK. Klubbens mange Senior som Junior camps er åbne, også for ikke medlemmer.

Med dit kontingent er du med til at betale for klubbens administration og vedligeholdelse og servicering af anlægget. Som medlem er det klubbens mål, at kunne tilbyde dig en kompetent og  hurtig rådgivning,  god service, og at du kan spille og træne på et af Danmarks flotteste tennisanlæg.

Der findes et utal af forskellige medlemskabstyper, så der altid vil være et som passer til dig og/eller din familie.

Medlemskaber er inddelt i helårs, sommer og vintermedlemskaber

Medlemskaber er  inddelt i junior 0-18 år, ungsenior 19-25 år, senior 26-65 år, pensionist 66 år og derover samt familie medlemskaber

Bemærk at Juniorer og Pensionister har begrænset booking rettigheder, hvilket konkret betyder at pensionister ikke kan booke baner på hverdage efter kl. 16.30  og i weekender ikke kan booke før kl. 15.00.Og Juniorer kan ikke booke baner efter kl. 17.30 på hverdage.  Ønsker du som pensionist at spille ubegrænset, kan du købe et Pensionist medlemskab uden begrænsninger.

Familiemedlemskaber er inddelt i to typer:

En familie med 2 voksne og x-antal børn under 25 år

En familie med en voksen og x-antal børn under 25 år

En voksen med familiemedlemskab kan booke på alle tider med sit barn

Med de mange forskellige medlemskabstyper er Birkerød TK fleksible.

Firmamedlemskaber. Se særskilt menupunkt eller kontakt kontoret på kontor@btsk.dk