Årets spiller/ årets ildsjæl marts 5, 2018

Kære medlemmer

Der er generalforsamling den 20.marts ! På generalforsamlingen skal vi bl.a. hylde Årets Ildsjæl og Årets Spiller!  Mens bestyrelsen har  besluttet sig for Årets Ildsjæl , – som vil blive bekendtgjort på generalforsamlingen er løbet mellem hvem, der skal være Årets Spiller mere tæt! Bestyrelsen har nomiret følgen til at blive valgt:

 

Ida de Neergaard

 

Ida er nomineret til prisen som Årets Spiller, ikke blot for hendes sportslige resultater, men for hendes flid og pålidelighed. Ida er en aktiv og engageret del af træningen i Birkerød Tennisklub, og bidrager altid til den gode stemning. Herudover stiller hun altid op som en hjælpende hånd, og laver meget frivilligt arbejde. Ida er et fantastisk eksempel på, at man godt kan opretholde en aktiv rolle som både holdkamps- og turneringsspiller, selvom man jonglerer med både uddannelse og job.

 

Asta Ripperger

 

Asta er nomineret til prisen som Årets Spiller, i kraft af hendes position som positivt samlingspunkt for spillere i alle aldre. Udover selv at være en talentfuld spiller, ynder Asta at lære fra sig, og er en meget dygtig og værdsat træner i Birkerød Tennisklub. Asta bidrager altid til den gode stemning, og er et flot eksempel på, hvad det vil sige at have ægte klubånd.

 

U-18 drenge:

  • Frederik Justesen
  • Mads Haase
  • Marcus Gram
  • Christian Nørgaard

 

 

Drengene på Birkerøds U-18 hold er i fællesskab nomineret til prisen som Årets Spiller, baseret på deres flotte indsats og hårde arbejde. Drengene er et glimrende eksempel på, at tennis ikke blot er en en-mands sport. Dette hold er karakteriseret ved ikke blot at være dygtige spillere, men at opretholde et inspirerende fællesskab, med humor og støtte af hinanden. Et flot eksempel på kærlighed til sporten og god klubånd.

 

Hvem valget falder på vil blive afsløret på generalforsamlingen, men det at blive nomineret er stærkt !

 

Jesper Tvermoes

Formand