Godt Nytår januar 5, 2018

Kære medlemmer

 

2017 har på medarbejderfronten været et ganske presset år med særlige udfordringer for bestyrelse og formand!

Vi har måtte sige farvel til vores direktør Thomas Wahl, – som har fået job i HRT (Hørsholm/Rungsted ),- stort tillykke med det. Vi har også måtte tage afsked med tennisskoletræner Jens Egemose og elite træner Kenneth Jessen. Til gengæld har vi sagt goddag til Karolina Jovanovic, som ny chef for Tennisskolen, – og som alle børnene allerede elsker – og goddag til Thierry Guardiola som elitetræner , – en fantastisk person med et imponerende træner – CV!

 

Gennem dette meget turbulente forløb har vi heldigvis haft vores super dygtige Sportschef John Larsen, som den stabiliserende faktor.

 

Forløbet har dog også betydet, at vi i dag har et trænerteam af usædvanlig høj klasse, som lover rigtig godt for 2018.

Dette kombineret med den ændrede administrative organisation, hvor Arne Hübertz styrer økonomi/kontor/ og anlæg overordnet og hvor Servicechef Flemming Løyche tager sig af anlæg og baner betyder, at bestyrelsen og jeg med stor entusiasme går i gang med det nye år!

 

Sportsligt har 2017 været en fint år med mange gode resultater både på individuelt plan og i holdkampe. Vi er turneringsmæssigt meget aktive på mange forskellige niveauer.

Som noget særlig positivt kan nævnes, at flere af vores unge spillere, både drenge og piger, udvikler sig stærkt og hurtigt. Det er godt for klubbens filosofi og målsætning om selv i videst muligt omfang, at udvikle de spillere, der skal repræsentere klubben på højeste niveau.

 

Eliteherrerne ser ud til at få det svært i 2018, hvor elitedivisionen begrænses til 6 hold. Til gengæld satser vi på at damerne kommer i slutspil og der kan alt ske!

Jeg kan ikke lade være med også at nævne klubbens succes med flygtningetennis, som udover at give ca.15-20 flygtninge en dejlig tennisoplevelse 1 gang om ugen også har givet klubben – og formanden! (på klubbens vegne naturligvis) – en masse positiv omtale i den lokale presse. Vi har ca. 40 flygtninge medlemmer, men heldigvis kommer ikke alle hver gangJ

 

2018 begynder med en særlig udfordring for Birkerød TK. Davis Cup kommer til Birkerød mere præcist Idrætscentret den 3. og 4. februar, hvor Danmark møder Irland! Det er stort og med opbakning fra Rudersdal Kommune lægger Birkerød TK alle kræfter i for at hjælpe DTF med at løfte denne spændende opgave. Forhåbentlig er også Vedbæk og Holte tennisklubber med, for der er mange opgaver, der skal løses i forbindelse med afvikling af et så stort arrangement. Det betyder også, at vi har hårdt brug frivillige i ugen fra 29. januar – 5. februar 2018. Vi har brug for chauffører, og hjælpere i øvrigt, særligt den 3. og 4. februar i selve Centret, som vagter, billettører osv.

Jeg håber meget på jeres velvilje og skal opfordre jer til at afsætte nogle timer til at hjælpe os med afvikling af Davis Cup arrangementet. Hvis I har lyst og tid så send snarest en mail enten til Birkerød TK: kontor@btsk.dk, til formanden: jesper_tvermoes@yahoo.dk eller til Mette Wested: mwested@hotmail.dk ,så bliver I hurtigt kontaktet.

 

Lad mig også benytte lejligheden til takke alle jer frivillige herunder flygtningetennistrænerne, der i den grad støtter op om arbejdet for bestyrelse og ansatte.

En særlig tak fra mig til min bestyrelse og især næstformand Jeanette Justesen for stor hjælp og støtte i et synes jeg på visse punkter vanskeligt år!

 

Men 2017 er slut! 2018 er i fuld gang og for bestyrelse og formand er det med Great Expectations!

 

I ønskes alle et rigtig godt nytår, – med mange gode sejre/kampe!

 

På hele bestyrelsens vegne

 

Jesper Tvermoes

Formand