Veteran- og motionisthold

Vedrørende Birkerød TK’s ’Veteran’- og ’Motionist’hold, sommeren 2017.

Seniorudvalget vil gerne undersøge omfanget af interessen for holdspil samt opdatere listen over aktive reservespillere i forbindelse med SLTU’s kommende Udendørsturneringer i 2017.

 

Dette sker fordi flere af de etablerede Birkerød TK-hold til sommer enten forventes at flytte til nye aldersklasser for Veteranerne eller Serier/Styrkekategorier for Motionister i SLTU’s holdturneringer.

 

I år har klubben 10 etablerede hold – 4 Veteran- og 5 Motionisthold samt 1 klub40hold.

Veteranhold 50+ 1. hold – Michael Ask

Veteranhold 50+ 2. hold – Frits Ripperger

Veteranhold 60+ 1. hold – Claus Lehmann

Veteranhold 60+ 1. hold – Ole Steen Andersen

 

Motionisthold Kategori 1   – Finn Fabricius

Motionisthold Kategori 1   – Hanne Lageri Thomsen

Motionisthold Kategori 2A – Dorthe Sloth

Motionisthold Kategori 2A – Anders Wolf

Motionisthold Kategori 3   – Erik Gylling

Klub 40                             – Helle Boserup

 

Birkerød TK’s Senior/Veteranhold er fordelt mellem den højeste ’Elite/Sjællandsserie’ og Serie 3.

Der spilles single og doublekampe i weekenden –

dog fredage for Veteranhold 60+.

Birkerød TK’s Motionisthold er fordelt mellem den højeste Kategori 1 og Kategori 3 og der spilles kun doubler og altid på hverdagsaftener.

Selvom både Senior/Veteran og Motionistholdene styrkemæssigt spreder sig fra flerdobbelte Sjællandsmestre til mere ydmyge resultater, er holdspil generelt for rutinerede tennisspillere med meget til en del kamperfaring.

 

Holdspillere betaler et gebyr for deres deltagelse, som i 2016 var på kr. 300,- Dette gebyr dækker ca. halvdelen af holdudgiften, som klubben har pr. holdspiller.

 

Hvis du er potentielt interesseret i holdspil og ikke allerede er i kontakt med en af Birkerød TK’s 10 holdkaptajner, opfordres du til at sende en email til seniorudvalg@btsk.dk mærket ”Holdspil”, hvori du anfører alder, spilleniveau og eventuelle ønsker (single/double…).

 

Seniorudvalget vil bestræbe sig på, at så mange som muligt, får mulighed for at spille kampe, men vi har desværre IKKE kapacitet til, at alle interesserede kan spille på hold. Seniorudvalget vil gerne have et overblik over interessen herfor samt etablere en opdateret Liste over RESERVESPILLERE, som kan træde til ved afbud, skader etc.

Specielt skal det nævnes, at der er brug for dygtige damer.

Seniorudvalget opfordrer alle medlemmer, som har lyst til at spille kampe, til at melde sig til klubturneringerne i klubben.

 

Med venlig hilsen

Seniorudvalget